Facebooktwitterlinkedin

Rabobank Tilburg en omstreken staat midden in de samenleving door onder andere het helpen van verenigingen en stichtingen om hun doelen te bereiken. Daarom is nu de Rabobank Clubkas Campagne van start gegaan. Door het stemmen op jouw favoriete organisatie kun je hen financieel helpen want de Rabobank Clubkas Campagne verdeelt maar liefst €200.000,- onder de stichtingen en verenigingen die deelnemen aan de campagne. Stichting Steengoed Goirle heeft zich ook ingeschreven voor de Rabobank Clubkas Campagne.

Concreet bestedingsdoel

Het geld dat deelnemende verenigingen en stichtingen ontvangen, moet worden besteed aan een vooraf opgegeven doel. Voor Stichting Steengoed Goirle zijn dit :

  • de restauratie en plaatsing van een muurreliëf van de Goirlese kunstenaar Luc van Hoek in Goirle,
  • de verrijking van onze gloednieuwe website met nieuwe content door middel van het geven van opdrachten aan fotografen en
  • Open Monumentendag 2018.

Hoe kun je voor ons stemmen?

Alle leden van 18 jaar en ouder van de Rabobank Tilburg ontvangen begin oktober per post of e-mail een persoonlijke stemcode. Zij kunnen via een website stemmen op de clubs die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan zij er maximaal twee op dezelfde vereniging of stichting mogen uitbrengen. Hoe meer stemmen, hoe hoger de financiële ondersteuning voor de betreffende club. De stemperiode loopt van dinsdag 3 oktober tot en met dinsdag 17 oktober.